středa 13. srpna 2008

Koutek PC hráčů: Diablo 3 propadák?

Bude Diablo 3 grandiózní propadák?

Ihned po ohlášení Diabla 3 se spustila lavinová euforie fanoušků akčních RPG i hráčů vůbec. Dvojka se vyšvihla na přední místa žebříčků prodejnosti a videa s hratelné ukázky Diabla 3 kolují internetem i pařanskými harddisky ostošest. Je jasné, že pecka od Blizzardu bude setsakra žádaná. Jenže co když…

Co když se stane něco nečekaného a naprosto nepředvidatelného a Diablo naproti všem předpokladům nebude přijato s ovacemi, ale naopak se na něj snese kopec brblání, stížností a nespokojenosti? Proč?

Myslím, že nový díl Diabla se prostě buď stane peckou nebo propadákem. Tedy propadákem ne, na to má příliš silnou značku a také veleúspěšné vývojáře, ale řekněme, že by mohl být prostě zklamáním.

Ano vypadá už teď skvěle, speciální schopnost – alfa a omega akčních RPG – vyzývají k vyzkoušení a od dvojky je to už dlouhých osm let, co jsme si jich neužili. Nedávná petice věrných fanoušků Diabla na změnu grafiky do temnějších odstínů, nebyla přijata s pochopením (pravda, že v této fázi už je asi na podobné změny pozdě), přestože ji podepsalo opravdu mraky hráčů. Proslýchá se také, že hra ve finále vůbec nebude vypadat tak, jako nyní na gameplay videích. Sami tvůrci potvrdili, že videa „přikrášlili“. A co postavy nebude jich trochu málo?

Titan Quest, o kterém se říká, že je asi nejbližším klonem Diabla, podle mnohých brzy upadal do stereotypu. Co když se i tohle novému „králi“ stane? Možná lidem nestačí to, co před osmi lety. Znáte to, máte v srdci nějakou super pařbu, u které jste probdili noci, ale když ji naistalujete po letech, zjistíte, že dnes už to prostě není ono. Že je snad lepší mít ji ve vzpomínkách. Právě v tak nádherných vzpomínkách mají fandové Diablo. Nebude jejich probuzení šokující?

Na zdroji článku najdete o tomto skvělou diskusi...

autor: IceZiky zdroj: http://pcgamers.blog.cz/


Žádné komentáře: