pondělí 18. srpna 2008

PSP - hračka na cesty

PSP – dobrá zábava do kapsy?

Při cenách Playstation Portable člověk dost uvažuje, zda si tuto krabičku pořídit či raději rovnou koupit třeba Xbox 360. Přece jenom o kvalitě hraní na Xboxu nelze spekulovat, nabídka her je také dost velká oproti pár kvalitním kouskům na Playstation Portable a různé přidané hodnoty PSPéčka v podobě přehrávání videa, poslouchání hudby či prohlížení obrázků vzaly ve skutečnosti za své. Nikdo je nevyužívá, kdo PSP má, ten na něm téměř vždy jen hraje.

Ovšem pokud třeba máte doma PC či nějakou next-gen konzoli a chcete prostě jen něco na cesty, pak je investice pochopitelná. Jde jen o to, že buď můžete hrát super pecky z počítače i ty z Xboxu a oželit hry na cesty nebo naopak užít si, i když jste pryč z domova, ale na takové GTA IV si počkáte déle a některých kousků se vůbec nedočkáte.

Další možností je samozřejmě Nintendo DS, ale to si lidé většinou pořizují kvůli jeho specifickému stylu hraní ne jen pro cestování. Playstation 3 je zas někde jinde cenou. Mobil jako vhodnou volbu vůbec nepovažuji. Jestli tedy mít raději PC a Xbox nebo PC a PSP lze těžko obecně určit.

Já osobně mám tu druhou možnost a jsem spokojený. Jenže musím přiznat, že na delší dovolenou místo „hrací krabičky“ stejně beru ještě třetího miláčka, který je na hraní přece jen o fous lepší - Notebook dost výkoný na hraní her.

Pokud se Vám článek líbil, byl bych vděčný za hlas od Vás zde. Děkuji

Žádné komentáře: